Eerebegraafplaats Bloemendaal

Nationale Dodenherdenking in Bloemendaal op 4 mei 2019

Nationale Dodenherdenking in Bloemendaal op 4 mei 2019

Op 4 mei is de Nationale Herdenking te Bloemendaal. U bent hierbij van harte welkom.

Programma:

18.00-18.40 uur: Herdenkingsdienst in het gebouw van Publieke Werken aan de Brouwerskolkweg 2 in Overveen.

18.40 uur: Opstelling stoet voor de Stille tocht op de Zeeweg ter hoogte van nummer 26, net voorbij de rotonde - hoek Zeeweg en Brouwerskolkweg

18.55 uur: Begin Stille Tocht

19.25 uur: Aankomst eerste groep (nabestaanden) bij ingang Eerebegraafplaats

20.00 uur: Twee minuten stilte

20.05 uur: Einde officiële bijeenkomst

Bereikbaarheid gebouw Publieke werken

het gebouw Publieke Werken is per trein, bus of met eigen vervoer goed bereikbaar. Ter plekke of op het nabijgelegen sportcomplex Tetterode (Tetterodeweg 15, Overveen) is voldoende parkeergelegenheid. Bij de Brouwerskolkweg zijn verkeersregelaars die u parkeerruimte wijzen. 

Bereikbaarheid Eerebegraafplaats

De Zeeweg is van 18.25 uur tot 20.30 uur afgesloten. Als u niet aan de stille tocht deelneemt, maar rechtstreeks naar Eerebegraafplaats gaat, moet u vóór 18.15 uur gepasseerd zijn.

Beperkt parkeren Eerebegraafplaats

De Eerebegraafplaats heeft weinig parkeerplaatsen. Deze zijn gereserveerd voor nabestaanden voor wie het niet mogelijk is om aan de Stille Tocht deel te nemen. Anderen kunnen parkeren bij Sportcomplex Tetterode (Tetterodeweg 15, Overveen) of bij het strand.

Speciaal vervoer van en naar de Eerebegraafplaats

Als u slecht ter been bent, kunt u gebruik maken van speciaal vervoer tussen gebouw Publieke Werken en de Eerebegraafplaats. Graag vooraf aanmelden via tel. (023) 527 73 66  

Busverbinding

Vanaf 20.10 uur rijdt Connexion met een lijnbus van de ingang van de Eerebegraafplaats naar het gebouw Publieke Werken en het station Haarlem. De ritprijs is die van een gewone lijndienst. 

Naar overzicht