Ex-inbreker

Mag ik bij u inbreken

Een ex-inbreker gaat de komende dagen op pad in Overveen. Hij brengt daar plekken in beeld waar hij vroeger gemakkelijk had kunnen inbreken. Daarnaast creëert hij verdachte situaties om de alertheid van bewoners te toetsen. Medewerkers van de meldkamer en de wijkagenten zijn op de hoogte van de activiteiten van de ex-inbreker.

Kom naar de presentatie van de ex-inbreker op woensdag 9 oktober in het gemeentehuis

Op woensdag 9 oktober legt de ex-inbreker u situaties voor die het een inbreker gemakkelijk maken. U krijgt eenvoudige tips hoe u uw woning minder aantrekkelijk maakt voor inbrekers. Ook een van de wijkagenten is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De presentatie vindt plaats in het gemeentehuis duurt van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie/thee. De avond is speciaal bedoeld voor inwoners van de kern Overveen omdat in deze kern het aantal inbraken de laatste tijd is toegenomen. Ook belangstellenden vanuit andere kernen zijn van harte welkom.

Wilt u de avond bijwonen, meldt u zich dan vóór maandag 7 oktober aan

U kunt zich aanmelden via of via (023) 5225697 (mw. C. Veldwijk). Bij zeer grote belangstelling organiseren wij een extra informatieavond.

Ziet u een verdachte situatie?

Bel dan vooral 112!

Naar overzicht