BloemendaalSamen

Ken je BloemendaalSamen al?

BloemendaalSamen is hét platform voor activiteiten bij jou in de buurt. Op BloemendaalSamen.nl kan iedereen activiteiten plaatsen die zorgen voor verbinding tussen de inwoners van Bloemendaal zoals een buurtfeestje, een bijeenkomst, een buitenactiviteit of een optreden. Heb je een leuk idee? Dan kun je via BloemendaalSamen ook subsidie aanvragen om je project te realiseren.

Gevarieerd aanbod

Ongeveer vijf jaar geleden ging BloemendaalSamen van start. Sindsdien zijn er al meer dan 1.100 activiteiten op geplaatst. Het aanbod is gevarieerd: van een kampvuursessie op het strand tot een concert in de kerk van Bennebroek en van een open dag op de golfclub tot een vleermuisexcursie op landgoed Elswout.

Subsidiecheck

Inwoners en instellingen die een financieel steuntje in de rug nodig hebben om een activiteit te organiseren, kunnen via BloemendaalSamen een subsidie aanvragen. Via de speciale subsidie-check weet een initiatiefnemer binnen twee minuten of de activiteit hiervoor in aanmerking komt. Wanneer de subsidie wordt aangevraagd, bepaalt de Adviesraad BloemendaalSamen of deze wordt toegekend. Op de site kun je zien dat de meeste subsidieaanvragen worden goedgekeurd.

Kijk op bloemendaalsamen.nl voor meer informatie

Naar overzicht