Duurzame huizenroute

Doet u mee met de Duurzame Huizen Route?

Huiseigenaren in heel Nederland openen op zaterdagen 2 en 9 november hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Ook Bloemendaal doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen.

Heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op www.duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Het hele jaar door kunt u ervaringen uitwisselen. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te kunnen volgen. U helpt anderen op weg. Al meer dan 1.300 bewoners gingen u voor en delen hun woonverhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Natuurlijk genieten

Opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Naar overzicht