Centrum voor Jeugd en Gezin Bloemendaal

Centrum voor Jeugd en Gezin Bloemendaal samen met Kennemerland

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor ouders die vragen hebben over opvoeden of opgroeien. Het CJG geeft advies aan gezinnen en werkt nauw samen met scholen en jeugdzorg- organisaties. De gemeente Bloemendaal heeft zich aangesloten bij het CJG Kennemerland, dat al is actief in Haarlem, Zandvoort, Beverwijk, Heemskerk en Velsen. Medewerkers van het Informatie- & Adviesteam zijn te bereiken via 088-995 83 83 of cjgbloemendaal.nl.

Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kun je terecht als je vragen hebt over opvoeden of opgroeien. Het klinkt wel zo gewoon, maar het is soms ook zo ingewikkeld. Wat als het thuis nu net even minder gaat? Als jouw kind niet lekker in z’n vel zit, te weinig zelfvertrouwen heeft of zelfs gepest wordt? Als je in discussies belandt met je partner over de opvoeding of je kind moeite heeft met de scheiding? De meeste ouders vragen advies aan familie of vrienden. Mensen die dichtbij je staan en jou en je kind goed kennen, maar je kunt je vraag ook aan ons stellen.

Samen met jou zorgen we dat jij en je gezin op eigen benen verder kunnen. We bieden van informatie en advies, cursussen, coaching tot opvoedondersteuning. Ook als je kind specialistische hulp nodig blijkt te hebben, kunnen we je helpen een goede keuze te maken en deze zorg erbij halen.
Onze medewerkers van het Informatie- & Adviesteam staan voor je klaar! Je kunt ze bereiken via 088-995 83 83 of via www.cjgbloemendaal.nl.

Naar overzicht